job-videochat-studente

1.Orar flexibil

O mare problema intalnita de catre studente la un job clasic, este programul fix. La cele mai multe locuri de munca trebuie sa fi prezenta la o anumita ora si stai pana la o anumita ora, asa ca poate interfera cu seminariile si cursurile tale. Nu si ca model de videochat! Ca model poti sa iti alegi singura orarul, in asa fel incat sa ai timp si pentru scoala si pentru hobby-urile tale.

2.Nu ai nevoie de experienta

O alta problema celebra este lipsa de experienta. In majoritatea companiilor nu ai nicio sansa sa te angajezi sau sa castigi bani frumosi decat daca ai o experienta vasta. Ca model de videochat ai posibilitatea sa incepi chiar de azi si experienta nu este o problema, pentru ca la Allera Studio Bucuresti vei beneficia de o echipa experimentata si pregatita care sa te ajute sa atingi performanta.

3.Plata bi-lunara

Spre deosebire de alte joburi,  la noi ai plata bi-lunara. Ce e mai frumos decat sa primesti bani o data pe luna? Sa primesti bani de doua ori pe luna!

4.Nu ai grija taxelor

Lasa-ne pe noi sa ne batem capul cu ce taxe trebuie platite. Ne ocupam  noi sa fii la zi cu plata impozitelor si a taxelor,  astfel incat tu sa te poti concentra pe ce ai de facut pentru a-ti atinge scopurile.

5.Incepi imediat

Nu exista perioada de proba sau alte demersuri elaborate. Ne vedem la o discutie si daca suntem de acord sa colaboram, te programam imediat la o sedinta foto profesionala si la machiaj (facem noi cinste). Da click AICI pentru mai multe detalii.

6.Veniturile depind doar de tine

Ca model de videochat ai posibilitatea de a castiga cat de mult vrei tu. Nu exista un plafon de castiguri ca la 90% din companii, singurele limite ti le impui doar tu, noi iti putem sugera targhete in urma unei analize periodice.

7.Confidentialitate totala

Un lucru foarte important este confidentialitatea totala. Pe site-urile cu care lucram Romania este blocata, iar daca ai rude in strainatate se pot bloca si tarile respective.

Acestea sunt doar unele dintre avantajele unui loc de munca in videochat. Putine lucruri se compara cu satisfactia banilor facuti de tine, printr-o activitate placuta de relationare, toate avand loc intr-un ambient confortabil, elegant si prietenos.

Alege sa fii independenta alaturi de un studio profesionist precum Allera Studio Bucuresti! Te asteptam in echipa! Aplica AICI! sau suna-ne la 0754 56 49 36.