allera-videochat-happy girls

Am vrea sa lamurim cateva stiri din videochat Bucuresti si cum este privit acest domeniu in piata de munca din Romania.

In decursul a catorva ani de experienta, ne-am lovit de multe ori de diferite opinii in ceea ce priveste acest job, cele mai intalnite fiind eronate si venind din partea unor oameni care nu cunosc domeniul. Noi, Allera Studio, cat si colegii nostrii “de breazla” din Bucuresti, cat si din toata tara, ne dorim sa ajutam in formarea unei opinii reale fata de acest domeniu.

  • Videochatul este prostitutie?

Nu de putine ori am auzit aceasta afirmatie la adresa videochat-ului. Nimic mai eronat! Intr-adevar, exista parte destinata adultilor in ceea ce priveste videochat-ul, insa, nu aceasta parte este ceea ce face acest domeniu unul de succes. Judecand dupa faptul ca site-urile cu continut adult ofera gratis acest serviciu, nu ar explica de ce videochatul inca exista si… functioneaza!

Videochatul este definit drept o conversatie prin intermediul unui calculator cu acces la internet intre doua persoane, avand ca ajutor pentru un suport vizual o camera video, fara a exista posibilitatea ca acele doua persoane sa se intalneasca vreodata in realitate- este chiar interzis acest lucru. Tenta sexuala sau nu a acestei conversatii o dau cele doua persoane participante la aceasta conversatie, in limitele impuse de ele, fara a exista obligatii sub orice forma! Asadar, nu cred ca videochatul are sau ar avea ceva de-a face cu prostitutia.

  • Videochat-ul este legal?

Sunt stiri din videochat care au caracter strict publicitar si spun ca nu ar fi! Nu negam faptul ca exista si studio-uri care nu se afla in totala legalitate, insa asta nu face tot domeniul unul ilegal! Studio-urile care se respecta si isi respecta angajatii vor cauta mereu solutia optima pentru a desfasura aceasta activitate intr-un mod legal, platind impozite la stat ca orice alta activitate comerciala. Noi cei de la Allera Studio putem garanta si demonstra ca suntem unul dintre studiourile de videochat legale din Romania!

  • Trebuie sa arati foarte bine pentru a face bani!

Din experienta noastra am invatat ca acest lucru este fals! Modele noastre nu se incadreaza intr-un anumit tipar de frumusete si niciodata nu am mizat pe acest lucru! Calitatea umana este ceea ce face un model de succes sau nu. Orice model are ambitie si colaboreaza cu echipa noastra de suport are toate sansele de a atinge sumele de bani dorite.

 

Acestea sunt trei dintre cele mai intalnite preconceptii eronate in ceea ce priveste acest domeniu de activitate, pe care am vrea sa le schimbam si sa demonstram contrariul!

Sfatul nostru fata de modelele doritoare de a colabora cu un studio de videochat este sa verifice mereu studio-urile cu care doreste sa colaboreze, sa nu le fie rusine sa intrebe orice si sa isi acorde timp pentru a alege studio-ul care sa reuseasca sa indeplineasca toate exigentele lor!