videochat-bucuresti

Intr-un oras ca si Bucuresti, cu o piata de Job –uri foarte dezvoltata, te intrebi : De ce te-ai apuca de un Job in Videochat sau de ce ai alege Allera Studio Videochat Bucuresti?

Sunt convinsa ca raspunsurile mele vor fi si raspunsurile voastre, fetelor!

De ce m-as apuca de un Job in Videochat in Bucuresti?

Pentru ca, desi stirile despre Job-uri in Bucuresti sunt foarte multe, sunt putine posturile care iti permit sa platesti o chirie in Bucuresti intr-un apartament fain, sa poti iesi la un club bine cotat din Bucuresti, sa iti permiti sa mergi la ce restaurant doresti oricand doresti si sa poti merge si intr-o vacanta sau 2 pe an in niste locuri ce merita vazute!

De ce sa alegi Allera Studio – studio de videochat din Bucuresti?

Aici este un subiect interesant…. Avand experienta domeniului de videochat in Bucuresti, pot sa afirm cu incredere ca studio-urile de videochat au distorsionat imaginea despre videochat in sine. De ce? Pentru ca fetele care doresc sa se apuce de job-ul asta nu il vad serios si nu ii acorda suficienta atentie pentru ca au auzit povestile despre cum functioneaza un studio de videochat in Bucuresti. De curand am auzit de camere mici, inghesuite, fara aer conditionat, din care un model lucreaza pe mai mult de 7 site-uri si trebuie sa mearga doar pe show pentru ca asa ii spune un operator despre cum ar trebui sa decurga streaming-ul online. Si acum vine partea interesanta la care nu pot sa nu rad…Un model de videochat la un studio din Bucuresti este posibil sa trebuiasca sa stea cu cel putin 5 calculatoare si 10 monitoare in camera de unde isi desfasoara activitatea. Si atunci, cum am putea sa ne numim modele si cum ar putea sa-si doreasca un potential model asa ceva?

Cu ce ne diferentiem la Allera Studio Videochat Bucuresti?

In primul rand avem camere spatioase, cochete si elegant puse la punct, un singur calculator, nu mai mult de 2-3 site-uri pentru ca atunci cand iti focusezi atentia ai sanse mai mari sa faci intr-adevar bani seriosi, si…marea surpriza! Training-ul nostru se face online si personalizat, in functie de fiecare model in parte, de dorintele modelului si de comportamentul modelului. Consideram ca trainerul trebuie sa fie o persoana de sex feminin ca sa inteleaga o femeie si sa ii ofere varianta cea mai buna pentru ea: sa facem bani fara prea multe show-uri, sa dam o sansa videochat-ului Non-Adult si sa avem legaturi stranse cu site-urile.

In plus, sedintele foto si video sunt plus-ul cu care vine studio-ul pentru model avand in vedere principiul dupa care ne desfasuram activitatea : „Modelul de videochat este piesa principala in puzzle (studio)!”

Daca v-am capatat atentia cu aceste stiri despre videochat in Bucuresti, cunt convinsa ca ne vom auzi la o cafea la Allera Studio Videochat Bucuresti si iti vei schimba impresia despre domeniu!

 

Ne vedem data viitoare cu alte subiecte

Cu drag,

Ella