videochat-bucuresti-allera

Cand vine vorba de videochat, toata lumea lauda sume cu „n” zerouri in coada, insa prea putini pot ajuta modele sa ajunga la incasarile promise.

Toate aceste incasari mari sunt rezultatul a multor ore de munca a echipei de suport cat si a modelelor. Ultimele stiri din videochat arata ca videochat-ul nu consta doar intr-o fata frumoasa, in fata unei camere web si aici majoritatea oamenilor gresesc in infintarea unui studio de videochat.

Ne-am decis sa aducem la Bucuresti un studio profesional care sa acorde modelelor atat aparatura necesara, cat si o echipa puternica, in spate care sa le ofere confortul si traning-ul necesar pentru a desfasura aceasta activitate la cele mai inalte standarde. De la camerele web alese, la software, cat si la training-ul oferit,  totul este facut intr-o maniera personalizata, incat modelele noastre sa aiba mari sanse de reusita fara a urma o “reteta”, ci imbunatatind si perfectionand atat metoda de lucru a modelelor noastre cat si activitatea noastra pentru a se mula pe cerintele tuturor.

Primii 1000$ in videochat, facuti de modelele noastre reprezinta angajamentul nostru fata de ele, de evolutia lor si startul catre incasarile mult dorite.

De aceea ne dorim ca modelele sa se increada in noi si in sfaturile date de echipa noastra pentru a maximiza aceste incasari. Trainingul oferit, cat si disponibilitatea la un program flexibil sunt cateva din avantajele de care se bucura modelele Allera Studio.

1000 $ in videochat nu este o suma imposibil de atins, ci mai mult este un prag psihologic care trebuie depasit pentru a putea ajunge la incasarile pe care modelele si le doresc! Este rezultatul orelor de training initial si lucru in echipa, care se materializeaza in aceasta suma.

Cum poti face primii 1000$ in videochat? Te asteptam la noi pentru a te convinge singura cat de usor este sa atingi aceasta suma cu indrumarea unor profesionisti!