model-videochat

Fie ca esti model de videochat de 3 ani sau 3 luni, probabil ca te-ai lovit de un platou in ceea ce priveste castigurile.

Nu esti singura!

Desi la prima vedere poate parea o activitate ce nu necesita multe pregatiri, sunt cateva subtilitati care fac diferenta dintre un model de top si un model mediocru.

Vei citi in acest articol despre o metoda care aplicata in combinatie cu aparatura corespunzatoare si internetul de viteza mare, iti poate creste dramatic castigurile de model de videochat.

Daca ai ajuns la un astfel de platou, sau daca pur si simplu vrei sa iti maresti castigurile, ia in considerare aceasta “unealta” prin ajutorul careia noi ne-am adus modelele in top.

Puterea retelelor de socializare

O metoda simpla si fun prin care iti poti atrage noi membri, este creearea si dezvoltarea profilurilor tale de social media.

Evident este o tactica pe care iti sugerez sa o implementezi doar daca iti asumi posibilitatea ca lumea sa afle de jobul tau.
Popularitatea pe astfel de retele va creste posibilitatea ca lumea sa afle ca esti model de videochat.

Prin intermediul acestor platforme, poti sa oferi membrului o privire in viata ta de zi cu zi, astfel creand o legatura mult mai puternica, care va da senzatia de familiaritate.

Primul pas este crearea conturilor.

Din experienta noastra iti pot spune ca Twitter pare sa fie cel mai popular mediu pentru industria adult si implicit pentru camming.

Daca decizi sa fii prezenta pe mai multe retele de socializare, iti sugerez sa folosesti peste tot acelasi username (de preferat nickname-ul tau de pe site-ul/site-urile pe care lucrezi) astfel incat membrii sa te poata gasi mult mai usor.

Sfatul meu este sa tratezi acest profil ca pe profilul tau personal.

Posteaza zilnic poze, stari sau diverse update-uri din viata ta de zi cu zi.

Asigura-te ca esti interactiva si ca raspunzi la toate mesajele si comentariile pe care le primesti de la fanii tai.

Fii creativa!

Postarile cu cel mai mare succes, sunt postarile video.

Prin postarea unui video poti comunica mult mai eficient si uman cu persoanele care te urmaresc.

Idei de video:
• filmeaza-te cand gatesti sau faci sport
• spune buna dimineata sau noapte buna printr-un mesaj video
• clipuri haioase (Snapchat are multe filtre cu care poti sa te joci)
• in cazul in care esti intr-un contest, poti convoca membrii sa te voteze sau sa faca ce ai tu nevoie

Profita de partea de descriere!

Majoritatea platformelor de socializare au integrate in profil partea de descriere. Este locul perfect unde poti sa iti lasi linkul de afiliere, linkul care duce la site-ul pe care lucrezi etc.

Odata ce ti-ai creat contul si ai postat niste continut, e timpul sa iei legatura cu promoterii din mediul respectiv.

Pe Twitter sunt o multime de astfel de promoteri care sunt dispusi sa te promoveze gratuit.

Avantaje

Totodata o audienta consistenta iti va fi de folos in momentul in care pe site-ul pe care iti desfasori activitatea este un concurs.

Printr-un simplu tweet sau postare, poti anunta fanii tai sa te voteze sau sa faca ceea ce e necesar pentru a te asigura ca ai o performanta cat mai buna.

Inca un avantaj este expunerea ta in fata persoanelor care nu sunt membri platitori.

De cele mai multe ori site-ul pe care lucrezi iti pune la dispozitie un link pe care un non-membru il poate folosi pentru a-si face un cont la recomandarea ta, tu primind un procentaj mai mare sau bonus de inscriere (in functie de site)

Cazul in care un model de videochat cu audienta vasta a fost abordat pentru a colabora cu diverse companii care vor sa isi faca publicitate prin intermediul lor, nu este izolat.

Concluzie

Avand in vedere ca este o metoda usor de implementat si gratuita, oricine poate sa o foloseasca pentru a spori castigurile personale, insa ca in orice este nevoie de consistenta si daruire pentru a obtine maximul posibil.

Cel mai important lucru pentru a avea succes cu aceasta strategie este sa nu uiti ca trebuie sa fie fun.

Distreaza-te si castiga mai multi bani! :*